Bu Blogda Ara

29 Ekim 2013 Salı

Sivilceli ve sivilceye eğilimli ciltler için tonik

Sivilcelerinizden kurtulmak, pürüzsüz daha bakımlı cilde kavuşmak istiyorsak kendimizle biraz ilgilenmemiz gerekiyor. Cildimize zaman ayırmalı, pahalı kimyasal ürünler yerine alanında uzman olan, denenmiş bitkisel maskeleri denemeliyiz. Bunları uygulamaya hiç zamanım olmuyor, işim hiç bitmiyor demek bence çok yanlış. Hepimiz tv karşısında o kadar çok zaman harcıyoruz ki.Kürleri hazırlamak uygulamak 5 dakikamızı alır sadece ve yüzümüzde maske varken de evde olduğumuz sürece işlerimizi yapabiliriz.



MALZEMELER:
**2 tatlı kaşığı tarçın
**1/4 çay bardağı papatya
**1/4 çay bardağı kekik
1 litre kaynamış su içerisine bu malzemeleri ekleyin. 20-25 dakika bekleterek demlenmesini sağlayın. Daha sonra süzün cildinize uygulayın ve farkı görün.
Hemen yapar yapmaz da sivilcelerin yok olacağını beklemeyin bunun için zaman gerekir. Düzenli olarak uygulamak lazım.Bu toniği spreyli şişe içine koyarak bitesiye kadar kullanabilirsiniz. Buzdolabında saklayabilirsiniz.
Sivilcelerin iz bırakmaması içinde kesinlikle sıkılmaması gerekiyor. Sıkmak yerine kurutulmalıdır. Bunun için de sarımsağı 2 ye bölün. Birbirine sürttüğünüzde beyaz bir sıvı çıkar bunu sürerseniz sivilceniz kurur ve iz kalmaz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı