Bu Blogda Ara

29 Ekim 2013 Salı

Tüm Ciltler İçin Peeling

Her şey Dahil proğramına katılan Pervin Bulgak birbirinden yararlı cilt maske kürleri paylaştı. Evde kolaylıkla uygulayabileceğiniz ve çok kolay bulabileceğiniz malzemelerden oluşuyor.Tamamen doğal bitkisel ürünlerin karışımından oluşan kürler cildin güzelleşmesini,sıkılaşmasını sağlıyor.
Bunlardan biri: Tüm Ciltlere Uygun Peeling
Malzemeler:
*3 Tatlı kaşığı kahve
*3 tatlı kaşığı kayısı yağı
*3 yemek kaşığı toz şeker
*1 su bardağı yoğurt

Kür iki şekilde uygulanıyor.
**1 su bardağı yoğurt ve 3 tatlı kaşığı kahve karıştırılıyor. Bu karışım cilde parmak uçlarıyla fazla bastırmadan dairesel hareketlerle sürülüyor. Bastırarak sürerseniz ilerde ciltte kırışıklığa yol açabilirsiniz.10-15 dakika bekledikten sonra soğuk suyla yıkayabilirsiniz. 
**Diğer uygulamada eğer kürümüze kahve yerine şeker katarsak bu karışıma kayısı yağı da eklemeliyiz.Yani kahve eklersek sadece yoğurt ve kahveyi cilde uyguluyoruz. Kahve yerine şeker kürü yapmak istiyorsanız da mutlaka kayısı yağı katıyoruz, yoğurdu da ekleyip cildimize sürüyoruz.

Peeling gözenekleri açar ve kan dolaşımını hızlandırır. Güzellik koçu Şeyda Bulgak Peelingin saat 22.00' den sonra sürülmesini öneriyor. Ve mutlaka 22.00 ile 03.00 arası uyunması gerektiğini belirtiyor. Bu saatlerde vücudumuz gençlik hormonu salgılamaktadır.
Peelingten sonra cildimize ne sürersek kolay emilecektir. Bu yüzden peelingten sonra sıkılaştırıcı veya kırışıklık önleyici maske uygulanmalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı