Bu Blogda Ara

30 Eylül 2013 Pazartesi

Kahve Telvesinden gelen güzellik-Doğal peeling



Kahvenin içindeki doğal uyarıcılar kan dolaşımını sağlar,cildi güzelleştirir, selülit gidericidir, cilt için tamamen doğal bir peelingdir.
Önce bol köpüklü bir kahve yapıyoruz.Eşimizle, dostumuzla, arkadaşımızla karşı karşıya geçip sohbetler eşliğinde içiyoruz. Tabi sadece kendimiz için de yapabiliriz yorgunluk kahvesi, keyif kahvesi de olabilir.

Asıl işimiz bundan sonra kahveyi içtikten sonra dibinde kalan kahve telvesini alıp yüzümüze göz altı ve üstü de dahil sürüyoruz. Kuruyuncaya kadar bekleyip kuruduktan sonra yüzümüze masaj yaparak ovalayarak çıkartıyoruz. Daha sonra soğuk suyla durulayabilirsiniz. Yüzünüzün ne kadar yumuşak ve pürüzsüz olduğunu görürsünüz. Haftada 2 defa yapmak yeterlidir. Göz altı morluklarını giderip cildin sıkılaşmasını sağlar.Çok basit bir uygulama herkesin biraz zamanını ayırıp yapmasını tavsiye ederim. 

Bu arada közde kahve yapmayı denemediyseniz hemen deneyin diyorum. Ateşte ağır ağır piştiği için ve köz kokusu eşliğinde muhteşem oluyor. O kahvenin tadını unutamam...Hele dostlarla olunca tadına doyum olmaz...


Eşle içilen kahve; huzurdur...
Köpüklere güven karışır, dudağının kenarına hafif bir tebessüm kondurur...

Anneyle içilen kahve,güçtür...
Köpüğünde şefkati vardır,telvesinde hayatın yorgunluğu...

Baba ile içilen kahve, sevgidir.
Az şekerli,hep benimle oldur telvesi...

Beklemediğin anda gelen kahve, başkadır,ısıtıverir içini...
Yorgunken içilen kahve hafifletir,yorgunluğunu alır...

Dostlarla içilen kahve neşedir,
Kahkahalar köpüklerde yüzer...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı